High Energy

Komu je namenjena:

High Energy je visoko intenzivni program vadbe z vajami, ki potekajo tri dni na teden po 45 minut. Združuje različne tehnike vadbe, vključno s treningom moči, kardio treningom, jogo, pliometrijo in raztezanjem. Program vadbe je sestavljen iz fitnes testa, ki se ga naredi na začetku pred pristopom na vadbeno enoto, praktičnega vodiča za pravilno in uravnoteženo prehrano, ki ga prejme vsak udeleženec 3 mesečnega programa in fitnes načrta vadbe za izvajanje na domu.
Z združevanjem različnih načinov treniranja boste ohranjali in izboljševali sposobnost vašega mišičevja v celem telesu.
Vadba obsega vsega od dvigovanja uteži, intervalnega treninga, joge, plyometrije in borilnih veščin, med drugim boste svoje telo trenirali iz vseh možnih kotov, s čimer boste povečali svojo moč, vzdržljivost v moči, ravnovesje in razvili svoje atletske sposobnosti.

Lokacija in izvedba vadbe:

Vadba se bi izvajala 3 krat tedensko ob penedeljkih, sredah in petkih v večernem terminu v galeriji Šolskega centra Krško.

OŠ Leskovec

Kratek opis vadbe:

Posamezna vadbena enota traja 45 minut. Sestavljena je iz uvodnega pripravljalnega dela, kjer se vadeči spoznajo in pripravijo z ogrevanjem na glavni del. Sledi glavni del, ki zajema različne vaje, ki se izmenjujejo med seboj v trajanju 30 minut. Sklepni del vadbene enote je namenjen raztezanju in ohlajanju, kot tudi sproščenemu klepetanju.