Dragi otroci in starši!

Vabimo vas k vpisu programa »TRIATLONČEK«, ki bo odprl svoja vrata z mesecem oktobrom 2017. Otroci med 6. in 14. letom starosti bodo pod strokovnim vodstvom vaditeljev in mentorja Jaroslava Kovačiča, profesionalnega triatlonca, osvajali najprej osnovna plavalna znanja in nadgrajevali gibalne sposobnosti. V spomladanskih dneh pa se bodo učili varne vožnje s kolesom in vadbo zaključili s prijetnim kolesarskim izletom v Terme Čatež. Za dodatno motiviranost bodo otroci ob začetku programa prejeli knjižico osvojenih značk, s katero bomo vodili »triatlončkov« napredek in pridobljena znanja.

Vadba bo potekala na dveh šolah in sicer v Krškem ter v Leskovcu pri Krškem. Tedenski program bo obsegal 2 plavalni vadbeni enoti in 1 gibalno vadbeno enoto na suhem.

Urnik vadbe:

OŠ Jurija Dalmatina Krško; plavanje torek in četrtek od 14:30 do 15:30 in vadba na suhem v sredo od 15:00 do 15:45
OŠ Leskovec pri Krškem; plavanje ponedeljek in četrtek od 14:00 do 15:00 in vadba na suhem v sredo os 15:00 do 15:45

Cena: 25 EUR/mesec. Ob vpisu več otrok iz iste družine, se vsakemu naslednjemu prizna 50 % popust od osnovne cene.

Vse zainteresirane vabimo k prijavi in izpolnitvi prijavnice, ki jo posredujete razredniku ali pošljete skenirano po e-pošti na [email protected] ali po navadni pošti na naslov Kajuhova ulica 3, 8270 Krško . Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 031 734 704 (Jaroslav). Več o dejavnostih pa si lahko ogledate na spletnem naslovu www.sd-posavje.com.

Za vaše otroke bomo dobro poskrbeli in jih pospremili v svet gibanja.

Share This